Beuli kedutan pengikut

  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
métode pamayaran

Naon kauntungan anu abdi tiasa ningali upami kuring mésér Twitch Followers?

  • Brings credibility jeung pangakuan kana profil anjeun
  • Nyorong pertumbuhan anyar sareng organik
  • Pangiriman dijamin, atanapi artos anjeun dikembalikan
  • Hasil MULAI nembongan dina 24-72 jam
  • Hasil teraskeun unggal dinten dugi ka réngsé
  • Streamular teras-terasan dikirimkeun kana urutan anjeun

Patarosan remen tanya

Twitch tiasa janten platform pikeun pamaén, tapi éta ogé tempat anu saé pikeun kéngingkeun artos tambahan. Hatur nuhun kana langganan, sponsor, sareng pangsa pendapatan iklan, sababaraha penyiar earn lumayan dina platform éta.

Twitch streamers earn panghasilan ngaliwatan sumbangan panempo, langganan crowdfunded, sareng Twitch Bits, anu mangrupikeun bentuk sumbangan pandangan. Éta ogé tiasa ngadamel artos ngalangkungan sponsor merek, iklan, pamasaran afiliasi, penjualan kaulinan, sareng penjualan barang dagangan. Sababaraha streamers ogé nyieun duit tina video YouTube jeung Patreon crowdfunding.

Upami anjeun nembé ngamimitian dina Twitch, éta tiasa rada sesah pikeun anjeun kéngingkeun artos mimitina. Kacuali anjeun janten Afiliasi atanapi Mitra Twitch, anjeun moal tiasa kéngingkeun artos tina langganan, iklan, Twitch Bits, atanapi penjualan kaulinan. Kéngingkeun sponsor atanapi barang dagangan ogé moal mungkin upami anjeun gaduh pengikut anu ageung.

Nanging, anjeun tiasa kéngingkeun artos ngalangkungan sumbangan, pidéo YouTube, Patreon, sareng pamasaran afiliasi. Sakali anjeun geus ngawangun diri panongton biasa, Anjeun ogé bisa jadi bisa nyieun leuwih duit ngaliwatan dagangan na brand sponsorships.

Kaseueuran konsumén urang mésér pengikut sabab masihan saluran Twitch aranjeunna kapercayaan instan, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngamimitian tumuh dina laju anu langkung gancang, sacara alami.

Salaku conto, nalika pemirsa anu resep nonton streaming anjeun sareng nikmati, tapi ningali anjeun gaduh jumlah pengikut anu handap, kamungkinan aranjeunna nuturkeun saluran anjeun kirang pisan.

Nanging, upami jalma anu sami ningali nonton live anjeun sareng ningali anjeun gaduh seueur pengikut, kamungkinan aranjeunna nuturkeun saluran anjeun langkung ageung.

Kaseueuran jalma naros ka dirina, "Upami teu aya anu nuturkeun saluran ieu, naha kuring kedah?". Kalayan méntalitas ieu, penting pisan pikeun ngagaduhan seueur pengikut pikeun ngamimitian tumuh saluran anjeun sacara alami.

Leres, jumlah total pintonan langsung dipangaruhan ku jumlah pengikut saluran Twitch. Gaduh sajumlah ageung pengikut sareng pamirsa penting pikeun saluran Twitch sabab pandangan narjamahkeun kana pendapatan. Nu leuwih luhur jumlah pintonan anjeun gaduh, nu leuwih luhur panghasilan Anjeun ngahasilkeun.

Upami anjeun nyobian narik pemirsa énggal, pilih kaulinan anu seueur pemirsa sanés penyiar. Milih kaulinan anu gaduh seueur pemirsa ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun diperhatoskeun.

Jalma nyetél saluran Twitch pikeun ngahibur. Aranjeunna hoyong ngobrol sareng berinteraksi sareng streamer, sareng upami anjeun henteu ngahibur cukup, aranjeunna tiasa angkat. Janten, ngobrol salami streaming anjeun sareng ngaleungitkeun tiiseun radio.

Sapertos platform média sosial anu sanés, Twitch ogé ngagaduhan waktos-waktos anu langkung sibuk tibatan anu sanés. Jam-jaman anu tangtu ngagaduhan seueur siaran siaran, anu tiasa ngajantenkeun anjeun sesah diperhatikeun. Janten, pilih waktos nalika aya sajumlah ageung pemirsa dina platform tapi henteu seueur teuing penyiar.

Jawaban pondokna aya dina 24 jam, tapi biasana kurang!

Jawaban anu panjang nyaéta anu tiasa nyandak 24-72 jam pikeun pesenan dimimitian dina sababaraha kasempetan.

Kami marios unggal urutan anu disimpen dina Streamular pikeun mastikeun akurasi sareng kualitas. Kami sacara manual ngolah pesenan ieu sareng sacara strategis nyebarkeun pesenan pikeun mastikeun kasalametan sareng integritas akun anjeun.

Pesenan anu langkung ageung biasana nyandak sakedik langkung lami sareng naon waé pameseran anu parantos dilakukeun yén kalayan sagala bédana tagihan bakal dilebetkeun ku ulasan tambahan pikeun mastikeun kasalametan klien kami.

Anjeun bakal perhatoskeun yén seueur jasa "langkung mirah" online boro-boro ngumpulkeun inpormasi sareng nawiskeun anjeun jasa anu sababaraha artos. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku ngaharepkeun yén sanaos anjeun henteu nampi jasa, atanapi henteu senang ku éta jasa anjeun moal ngaganggu waktos anjeun ngawadul ngeunaan éta. Kituna, aranjeunna kéngingkeun artos teu paduli.

Intina nyaéta kami bakal ngamimitian pangiriman jasa anjeun gancang-gancang sareng tanpa ngorbankeun kaamanan atanapi kualitas!

Enya!

Kami parantos nganteurkeun jasa pamasaran média sosial ti 2013.

Kami salawasna mertimbangkeun kaamanan akun anjeun sareng unggal jasa anu kami nawiskeun. Pikeun mastikeun yén akun anjeun aman, kami teras-terasan ngarobih téhnik pangiriman sakumaha diperlukeun.

Kami trend setters di industri sareng parantos aya. Penting pikeun anjeun milih jasa kalayan reputasi anu kabuktosan.

Leres, kami bakal ngeusian deui pesanan anjeun upami turun gratis! Dina kaseueuran kasus, jasa henteu lungsur, tapi éta kajantenan kajantenan sakali-sakali.

Upami éta kajantenan kana salah sahiji pesenan anjeun, kantun ngahubungan kami sareng kami bakal ngeusian deui pesen anjeun, gratis.

Kami nawiskeun kabijakan "Refill Garanti", anu nyatakeun:

"Upami kami hasil nganteurkeun pesen anjeun, tapi éta turun tina jumlah pesanan anjeun saatos pangiriman kami, hubungi kami sareng kami bakal ngeusian deui pesen anjeun, gratis. Jaminan ieu salami 1 taun. ”

Naha Pengikut Twitch Anjeun Turun Sapeuting? Tips Pikeun Ngaronjatkeun Followers Anjeun

Naha Pengikut Twitch Anjeun Turun Sapeuting? Tips Pikeun Ngaronjatkeun Followers Anjeun

Dina Januari taun ieu, streamer Twitch, Nathan, kaleungitan sadaya pengikutna sapeuting. Streamer parantos ngumpulkeun langkung ti 21000 pengikut salami dua taun, anu ngaleungit dina sadinten. Sanaos ieu mangrupikeun kasus anu sanés, naha anjeun ogé perhatikeun jumlah pengikut anjeun turun dina akun Twitch anjeun?

Twitch mangrupakeun salah sahiji platform kaulinan ngarah di dunya. Éta henteu ngan ukur nawiskeun anjeun kasempetan anu ageung pikeun promosi eusi kaulinan anjeun tapi ogé pikeun monetisasi aliran langsung anjeun. Seueur pangguna Twitch hoyong ngajantenkeun Twitch janten sumber panghasilan anu nguntungkeun pikeun dirina. Pikeun anu henteu ngagaduhan tujuan anu sami, platformna masih nyayogikeun poténsi anu luar biasa pikeun ngamajukeun produk, merek, atanapi bisnis anjeun.

Janten, kumaha anjeun nyiptakeun aliran Twitch anu suksés? Jumlah pemirsa sareng anu resep pikeun saluran anjeun henteu ragu penting. Nanging, faktor penting anu sanés nyaéta jumlah pengikut anu anjeun gaduh. Janten, naon anu anjeun laksanakeun upami anjeun ningali jumlah pengikut anjeun ngirangan unggal dinten?

Anjeun meureun geus contemplates lamun kudu mésér pengikut Twitch. Upami pengikut anjeun turun sapeuting, anjeun panginten peryogi bantosan langkung seueur tibatan anu anjeun sangka. Nalika anjeun mésér éta, anjeun tiasa masihan akun anjeun dorongan anu diperyogikeun. Panutan anu langkung ageung hartosna ningkatkeun visibilitas pikeun saluran anjeun. Beuki gampang saluran anjeun kapendak, langkung luhur kamungkinan nampi pengikut organik.

Kalayan seueur situs wéb anu ngajual pengikut Twitch, kumaha anjeun mastikeun yén anjeun milih anu leres? Sateuacan urang ngaléngkah ka éta, anjeun kedah ngartos naha anjeun kedah mésér pengikut.

Naha anjeun kedah mésér pengikut Twitch?

Anjeun parantos saé kalayan streaming anjeun. Anjeun ogé parantos tiasa narik pangikut anjeun anu adil. Sanajan kitu, hal anu rada béda ti naon maranéhna dipaké pikeun jadi. Anjeun geus pencét dataran a, na anjeun teu rada yakin kana naon anu kudu dipigawé ngeunaan eta.

Anjeun terang pisan yén anjeun hoyong tetep streaming dina Twitch sareng kéngingkeun lumayan tina éta. Nanging, anjeun bajoang pikeun ngatur sadayana éta nyalira. Anjeun teu boga waktu atawa sumberdaya pikeun tumuwuh akun anjeun ku sorangan, jeung anjeun geus streamer leutik pikeun jadi lila nu aya dina verge nyerah.

Upami kaayaan ieu katingali ku anjeun, anjeun kedah mayar pengikut. Teu aya anu lepat upami anjeun hoyong masihan saluran anjeun dorongan anu diperyogikeun.

Ngabogaan pengikut anu ageung henteu ngan ukur bakal ngingetkeun pengikut anjeun anu tos aya tapi ogé ngingetkeun pamirsa énggal anu sumping ka saluran anjeun. Kumaha? Panutan anu ageung masihan kredibilitas sosial saluran anjeun yén éta kedah tumbuh sareng mekar. Naha éta YouTube, Instagram, atanapi Twitch, jalma-jalma katarik kana saluran anu gaduh basis pengikut anu ageung. Nalika anjeun mésér pengikut, anjeun henteu ngan ukur ningkatkeun jumlah pengikut anjeun tapi ogé ningkatkeun kredibilitas anjeun dina platform éta.

Éta masihan akun anjeun dorongan.

Mésér pengikut Twitch tina situs wéb anu dipercaya sapertos Streamular tiasa masihan dorongan pikeun akun anjeun, ngabantosan anjeun nangtung diantara balaréa. Streamular nyayogikeun pengikut nyata sareng sanés bot. Nalika anjeun gaduh pengikut kualitas luhur ningali eusi anjeun, pemirsa anyar pasti bakal katarik sareng bakal ngagantung langkung lami. Beuki lila aranjeunna nongkrong, langkung saé kasempetan anjeun pikeun ngarobih aranjeunna ka pengikut anjeun. Kaleresan, dina platform sapertos Twitch, anjeun peryogi seueur pengikut pikeun ngadorong jalma sanés janten pengikut anjeun.

Éta ningkatkeun kasempetan anjeun janten viral.

Ngabogaan pengikut anu ageung sacara signifikan ningkatkeun kasempetan anjeun janten viral. Éta sabab seueur pengikut ningkatkeun pisibilitas anjeun dina platform. Nalika kontén anjeun ngahontal pamiarsa anu langkung lega, anjeun naekeun kasempetan anjeun pikeun viral. Naha anjeun badé asup kana daptar tren Twitch? Upami enya, anjeun kedah mésér pengikut.
Nalika anjeun ngagaleuh pengikut Twitch, éta otomatis ningkatkeun pengikut anjeun, sareng salajengna, jangkauan anjeun. Anjeun teu kedah mikirkeun cara pikeun ningkatkeun jangkauan anjeun. Anjeun tiasa museurkeun lengkep dina nyieun eusi hébat nu urang bade murag asih jeung.

Éta ningkatkeun réngking anjeun dina Twitch.

Naha anjeun ningali aliran Twitch sacara agama? Naha aranjeunna gaduh seueur pengikut? Jawabanana meureun Sumuhun. Éta sabab sabagéan ageung pemirsa ngan ukur milarian aliran anu parantos gaduh seueur pengikut. Nalika saluran ngagaduhan pengikut anu ageung, éta masihan para pamirsa énggal anu sanés yén éta kedah saé, sareng éta naha seueur jalma anu nuturkeun saluran éta. Saluran ieu sareng sajumlah ageung pengikut gaduh buktina langkung sosial.

Panutan anu ageung ogé ngabantosan anjeun pangkat langkung luhur dina Twitch, ngajantenkeun pamirsa énggal mendakan saluran anjeun. Langkung gampang pikeun milarian saluran anjeun, langkung gancang saluran anjeun bakal ningkat.

Eta mantuan Anjeun earn leuwih.

Anjeun tiasa earn ngaliwatan sababaraha cara on Twitch. Nanging, dibandingkeun sareng pangguna Twitch normal, Twitch Affiliates, sareng khususna Twitch Partners, gaduh langkung seueur jalan pikeun ningkatkeun penghasilan dina platform. Nanging, pikeun janten Mitra Twitch, anjeun kedah gaduh pamiarsa anu ageung.

Salaku Mitra Twitch, anjeun tiasa ningkatkeun penghasilan anjeun ngalangkungan langganan Twitch, pendapatan iklan sareng ogé potongan tina penjualan kaulinan. Anjeun ogé tiasa earn tina platform upami pemirsa anjeun Surak anjeun sareng Twitch Bits.
Upami anjeun hoyong ngajantenkeun Twitch sumber panghasilan anu lumayan pikeun anjeun, anjeun kedah ngagaleuh pengikut Twitch.

Dimana anjeun kedah mésér pengikut?

Seueur situs wéb anu ngajual pengikut Twitch. Nanging, anjeun kedah mayar pengikut Twitch ngan ukur tina situs wéb anu tiasa dipercaya, sapertos Streamular. Situs wéb sapertos Streamular nyayogikeun pengikut Twitch anu organik, kualitas luhur, janten langkung gampang pikeun anjeun nyambungkeun komunitas anjeun sareng kontén anjeun.

Ngahindarkeun situs wéb anu nawiskeun pengikut kualitas rendah sabab éta ngan ukur ngabahayakeun saluran anjeun.

Perhatoskeun hal-hal ieu nalika anjeun mésér pengikut Twitch:

pangiriman

Ngembangkeun saluran Twitch butuh waktos. Teu lumangsung sapeuting. Upami anjeun ningali saluran Twitch tina 10 atanapi 20 pemirsa ka rébuan pemirsa dina sadinten, naha éta bakal nyerang anjeun normal? Henteu, leres? Nya kitu, pemirsa séjén ogé bakal dibere nyaho yén saluran ieu ngagunakeun spam tumuwuh sarta bisa nyingkahan eta sakabehna. Nanging, upami saluran anjeun ngumpulkeun pengikut lalaunan sareng ningkat kana waktosna, éta bakal katingali langkung nyata sareng organik.

Naha halaman wéb anjeun ngajangjikeun pikeun nganteurkeun pengikut sacara instan atanapi sapeuting? Upami enya, éta mangrupikeun bandéra beureum, sareng anjeun kedah ngajauhan situs wéb sapertos kitu. Pangiriman instan sigana pikabitaeun, tapi éta sanés hal anu saé pikeun saluran anjeun. Situs wéb anu dipercaya sareng kualitas luhur bakal nawiskeun garis waktos anu réalistis pikeun pangiriman pengikut anjeun. Tangtosna, upami anjeun ngan ukur ngagaleuh sakeupeul pengikut, anjeun tiasa nampi sapeuting. Nanging, pikeun pangiriman anu langkung ageung, situs wéb sapertos Streamular nganteurkeun aranjeunna salami sababaraha waktos supados katingalina sapertos pertumbuhan organik pikeun saluran anjeun.

Propil kualitas luhur

Naha penting pisan yén anjeun ngan ukur mésér pengikut tina situs wéb anu berkualitas tinggi, sapertos Streamular? Éta sabab unggal pengikut tunggal anu aranjeunna kirimkeun nyaéta kualitas luhur. Unggal pengikut anu anjeun kéngingkeun tina Streamular mangrupikeun pengikut nyata sareng sanés bot.

Janten, kumaha rupa pengikut anu kualitas luhur? Kusabab ieu pengikut Twitch nyata, aranjeunna bakal gaduh gambar profil, bio, sareng anu langkung penting, aranjeunna bakal berinteraksi sareng kontén anjeun nalika anjeun ngalirkeun data.

Pengikut anu berkualitas rendah jarang gaduh gambar profil, sareng aranjeunna ogé moal gaduh bio. Aranjeunna biasana bot anu henteu nawiskeun papacangan nyata dina saluran anjeun. Upami anjeun nganggap yén aranjeunna bakal berinteraksi sareng kontén anjeun salaku pengikut nyata, anjeun sedih salah kaprah.

Laju ingetan tinggi

Situs wéb pangsaéna anu ngajual pengikut Twitch ngagaduhan tingkat ingetan anu luhur. Laju ingetan nyaéta istilah pamasaran anu ngarujuk kana persentase palanggan anu terus mayar produk dina jangka waktu anu ditangtukeun. Situs wéb anu gaduh tingkat ingetan anu luhur nganteurkeun pengikut anu bakal lengket langkung lami sareng teras-terasan ningali kontén anjeun ka hareup.

Situs wéb anu kualitasna rendah tiasa nganteurkeun jumlah pengikut anu luhur sareng ngajantenkeun anjeun katingali saé sakedap. Nanging, pengikut ieu moal lami-lami, sareng anjeun bakal ningali jumlah pengikut anjeun turun ngadadak. Parah, pemirsa anjeun anu tos aya ogé bakal perhatikeun anu sami sareng terang yén anjeun parantos ngagaleuh pengikut palsu pikeun ngémutan nomer anjeun.

Di sisi anu sanés, situs wéb kualitas luhur sapertos Streamular nganteurkeun pengikut Twitch anu berkualitas tinggi anu henteu ngan ukur lengket langkung lami tapi ogé kalibet sareng kontén anjeun. Anjeun kéngingkeun pengikut nyata sareng sanés bot, sareng tingkat ingetan anjeun tetep luhur.

Jaminan isi ulang

Ngan hiji pausahaan reputed bakal masihan anjeun jaminan ngeusian. Anu mimiti, sabab perusahaan sapertos nawiskeun pengikut Twitch asli, aranjeunna yakin yén jasa moal turun. Nanging, upami jumlah pengikut anjeun turun, aranjeunna bakal nyayogikeun eusian anu dijamin pikeun nyumponan jumlah pesenan anjeun.

Streamular mangrupikeun situs wéb anu tiasa dipercaya anu nawiskeun refills dijamin dugi ka sataun. Bagian anu panghadéna, refills dilakukeun gratis.

Perusahaan anu paduli ka klienna sareng kamekaran saluran Twitch na pasti bakal nawiskeun jaminan ngeusian. Ieu mastikeun yén klien nampi naon anu aranjeunna mayar, sareng saluranna nahan sareng ningkatkeun jumlah pengikutna. Upami perusahaan henteu nawiskeun jaminan sapertos kitu, anjeun résiko jumlah pengikut anjeun turun ujug-ujug sababaraha dinten saatos pangiriman.

Rojongan customer

Upami anjeun hoyong ngagaleuh pengikut Twitch, milari perusahaan anu nawiskeun pangrojong sapanjang-jam. Perusahaan anu dipercaya sapertos Streamular nyayogikeun dukungan palanggan 24/7 supados para nasabah tiasa ngahontal aranjeunna iraha waé peryogina.

Upami perusahaan henteu nawiskeun tingkat dukungan palanggan anu saé, éta mangrupikeun bandéra beureum anu sanés tiasa dipercaya, sareng anjeun kedah ngajauhan aranjeunna. Perusahaan anu ngajual jasa online kedah siap pikeun nanganan masalah téknis. Éta ogé kedah sayogi pikeun para palanggan iraha waé aranjeunna peryogi. Upami henteu, anjeun tiasa gaduh seueur palanggan anu frustasi.

Nalika anjeun mésér pengikut tina situs wéb anu dipercaya, anjeun tiasa difokuskeun aliran anjeun sanés masalah sanés. Anjeun teu kedah ngantosan dina telepon pikeun ngobrol sareng batur pikeun ngabéréskeun masalah. Sabalikna, anjeun tiasa ngobrol sareng dukungan palanggan dina genah anjeun supados siaran sareng aliran langsung anjeun henteu ngahalangan ku cara naon waé.

pambayaran aman

Pangmayaran online populer pisan kusabab genah anu aranjeunna tawarkeun. Nanging, penting yén iraha waé anjeun mayar online, detil anjeun tetep aman sareng aman.

Naon waé halaman wéb anu anjeun mutuskeun mayar kanggo pengikut Twitch kedah tiasa nyayogikeun pamayaran anu aman. Upami henteu, ngabagi inpormasi kartu kiridit anjeun sareng aranjeunna tiasa janten picilakaeun.

Janten, kumaha anjeun terang upami halaman wéb aman? Tingali dina URL, sareng upami éta "HTTPS" tibatan "HTTP," halaman wéb éta aman sareng nganggo sertipikat SSL atanapi TLS. Kadua, upami aranjeunna nawiskeun pilihan pamayaran online sanés sapertos PayPal atanapi Bitcoin, maka halaman wéb ogé aman. Anjeun tiasa mayar online sacara aman tanpa kedah hariwang ngeunaan detil kartu kiridit anjeun dipaling.

Taya sandi diperlukeun

Klién ngarasa aman nalika aranjeunna henteu kedah nyebarkeun seueur teuing inpormasi pribadi nalika ngagaleuh online. Situs wéb anu pangsaéna mastikeun yén para palangganna ngarasa aman. Situs wéb anu ngajual pengikut Twitch moal naroskeun kecap konci anjeun atanapi seueur teuing inpormasi pikeun ngagaleuh pengikut.

Upami situs wéb naroskeun seueur inpormasi, éta tiasa gaduh motif ulterior. Loba situs web ngumpulkeun informasi pribadi ti pembeli lajeng ngajual ka pihak katilu. Upami anjeun mendakan halaman wéb sapertos kitu, langkung saé ngajauhan éta.

Naon cara anu sanés pikeun ningkatkeun pengikut Twitch anjeun?

Twitch mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun streamer milarian pamiarsa sareng ngahasilkeun panghasilan. Twitch streamers tiasa ngadamel artos ku sababaraha cara, sapertos sumbangan, ngajual barang-barang khusus, tautan afiliasi, langganan, pendapatan iklan, sareng seueur deui. Pangguna Twitch Top parantos janten karir anu lumayan, sareng sababaraha di antarana nampi saloba $ 350,000 per bulan.

Twitch mangrupikeun platform anu luar biasa, sareng anjeun gaduh pamiarsa anu ageung sareng nguntungkeun ngantosan anjeun di dinya. Najan kitu, anjeun kudu grab perhatian maranéhanana. Upami anjeun pamula atanapi streamer alit, anjeun kedah ngagaleuh pengikut Twitch pikeun masihan saluran anjeun langkung katingali. Panutan anu ageung ngagampangkeun saluran anjeun dipanggihan, kéngingkeun langkung seueur pengikut dina jangka panjang.

Upami anjeun hoyong janten streamer anu suksés sareng ngembangkeun ayana anjeun dina Twitch, ieu sababaraha cara anu efektif.

1. Netepkeun tujuan

Upami anjeun serius pikeun ngahasilkeun pendapatan dina Twitch, anjeun kedah ngarawat éta sapertos usaha. Nalika anjeun ngamimitian usaha, anjeun gaduh strategi sareng tujuan. Kitu ogé, anjeun kedah gaduh strategi sareng tujuan pikeun streaming anjeun ogé.

Upami anjeun hoyong tumbuh dina Twitch, tujuan anjeun kedah janten langkung seueur pengikut sareng pandangan. Nalika tujuan anjeun realistis sareng dipikir-pikir, anjeun langkung dipikaresep nuturkeun aranjeunna. Janten husus ngeunaan tujuan anjeun. Salaku conto, tinimbang "tumuwuh dina Twitch," tujuan anjeun kedah "meunangkeun jumlah X pengikut dina dinten X." Tangtu, tetep tujuan anjeun realistis. Upami anjeun énggal dina Twitch, anjeun henteu kedah ngarepkeun 1,000 pengikut dina sabulan.

Netepkeun tujuan teu cukup. Anjeun ogé kedah gaduh strategi anu kuat pikeun ngahontal tujuan éta. Éta ogé sarua penting pikeun sabar. Naon waé platformna, kasuksésan henteu sumping sapeuting. Anjeun peryogi kerja keras, dedikasi, sareng kasabaran pikeun suksés. Nalika anjeun ngagaleuh pengikut Twitch, anjeun tiasa masihan diri anjeun dorongan awal. Tapi éta kasabaran anjeun, dedikasi, sareng kerja keras anu antukna bakal ngajantenkeun anjeun ayana dina Twitch.

2. Konsistensi mangrupakeun konci

Jalma-jalma datang ka saluran Twitch anjeun pikeun ngahibur. Upami anjeun hoyong nahan sareng nampi langkung seueur pengikut, anjeun kedah nawiskeun kontén kualitas anu saé sacara konsisten. Ku kituna, anjeun kedah nyiptakeun sareng lengket kana jadwal.

Nalika anjeun ngirimkeun kontén konsistén dina jadwal, pengikut anjeun bakal ngahargaan anjeun salaku jalma anu nyandak streaming sacara serius. Upami anjeun ngeposkeun eusi sacara acak, anjeun tiasa janten jalma anu henteu profésional. Kusabab pengikut anjeun tiasa henteu terang nalika anjeun ngarencanakeun pikeun ngalirkeun data, aranjeunna tiasa ngalih ka streamer sanés dina platform éta.

Henteu nempel kana jadwal tiasa janten salah sahiji kasalahan pangbadagna anu anjeun tiasa laksanakeun dina Twitch. Gaduh jadwal, ngabagikeunana sareng pengikut anjeun, sareng nempel kana éta mangrupikeun léngkah penting pikeun ngembangkeun akun Twitch anjeun. Nalika pamiarsa anjeun terang iraha mendakan anjeun, pamirsa anjeun ningkat, sareng ogé jumlah pengikut anjeun.
Anjeun tiasa nempatkeun jadwal dina saluran anjeun dina Twitch supados pamirsa sadar waktos anjeun bakal ngalirkeun data. Twitch nawiskeun éta dina format mingguan, ku kituna anjeun tiasa ngajadwalkeun aliran anjeun sateuacanna.

3. Jieun profil luar biasa

Upami anjeun hoyong ningkatkeun pengikut Twitch anjeun, anjeun kedah mimiti narik aranjeunna. Ku kituna, kumaha anjeun buka ngeunaan eta? Mimitian ku nyetél profil anjeun.

Hal kahiji anu narik perhatian panempo Twitch nyaéta logo anjeun, janten perhatosanana. Pilih logo anu béda anu gampang kahartos dina versi mobile sareng desktop. Éta ogé kedah ngagambarkeun gaya anjeun.

Dina gambar panutup anjeun, tambahkeun jadwal anjeun sareng halaman sosial anjeun. Gaya gambar panutup anjeun kedah sami sareng logo anjeun. Bio anjeun kedah pondok sareng tepat. Éta kedah nunjukkeun naon anu ngajadikeun anjeun unik sareng ngabantosan pamiarsa anjeun langkung terang anjeun.
Anjeun ogé kedah nambihan panél dina halaman anjeun pikeun ngabagi inpormasi penting, sapertos sponsor, tautan média sosial, sumbangan, sareng seueur deui. Gaya halaman anjeun kedah sami sareng halaman anjeun sadayana, janten pertimbangkeun nyaluyukeun panél.

Inget pikeun nambahkeun hiji gambar offline jadi jalma teu datang di sakuliah layar hideung nalika maranéhna nganjang ka kaca anjeun.

4. Leverage platform média sosial lianna

Kedutan luar biasa kompetitif, sareng streamer énggal tiasa mendakan diri berjuang. Anjeun tiasa sacara gampil nampi langkung seueur pengikut Twitch upami anjeun cekap ngagunakeun platform média sosial anu sanés, sapertos Instagram, YouTube, sareng Twitter, pikeun kauntungan anjeun. Promosikeun aliran anjeun dina platform ieu sabab bakal ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng pamiarsa anjeun langkung bébas. Kauntungan sejenna tina ngagunakeun platform média sosial anu sanés nyaéta ngungkabkeun anjeun ka pamiarsa anu langkung énggal anu henteu acan mendakan anjeun dina Twitch.

Janten, kumaha anjeun ngamimitian? Anggo platform média sosial anu sanés pikeun ngabéjaan pengikut anjeun ngeunaan streaming énggal. Anjeun ogé tiasa masangkeun rékaman layar tina streaming anjeun sareng masangkeunana dina platform ieu pikeun narik panongton anjeun kabetot sareng bungah.

5. Papanggih jeung panongton anjeun fisik

Upami anjeun nganggap streaming Twitch salaku usaha, anjeun kedah ngalakukeun naon anu dilakukeun ku usaha anu sanés. Usaha henteu ngabatesan diri kana metode online ngan ukur pikeun nyumponan klien. Aranjeunna angkat ka acara sareng rapat pikeun berinteraksi sareng pamiarsa sacara fisik. Anjeun kudu lakonan hal nu sarua. Upami acara Twitch atanapi patepang kajantenan di sabudeureun anjeun, pastikeun hadir. Éta bakal masihan saluran anjeun paparan anu diperyogikeun pisan, sareng anjeun bakal tiasa pendak sareng streamer énggal, tukeur tip anu mangpaat, sareng kéngingkeun pengikut énggal.

Pertimbangkeun kéngingkeun sababaraha kartu bisnis pikeun tukeur sareng jalma anu anjeun pendak dina acara sapertos kitu. Kartu bisnis anjeun kedah ngandung nami anjeun, nami saluran Twitch anjeun, sareng detil platform média sosial anu sanés.

6. Titénan streamers séjén

Henteu paduli waktos anu anjeun nyéépkeun dina Twitch, anjeun tiasa salawasna diajar tina streamer anu sanés. Anjeun kedah salawasna nyandak waktos pikeun niténan streamer Twitch anu sanés sareng diajar tina strategina pikeun kéngingkeun pengikut énggal. Aktip dina obrolan supados anjeun tiasa nampi inpormasi langkung seueur ngeunaan strategina.
Ngagunakeun strategi anu parantos dicoba sareng diuji ku streamer sanés pikeun kéngingkeun pengikut mangrupikeun prakték anu anjeun kedah laksanakeun. Upami anjeun ngatur pikeun ngembangkeun silaturahim anu tulus sareng tulus sareng streamer anu sanés, anjeun tiasa nyolok saluran masing-masing anu masihan anjeun paparan anu ageung.

7. Nyokot kaulinan katuhu

Anjeun tiasa resep maén sababaraha kaulinan dina Twitch, tapi kaleresan, henteu sadayana aliran kaulinan saé. Penting pikeun milih kaulinan anu pas upami prioritas anjeun pikeun ningkatkeun jumlah pengikut anjeun.

Milih kaulinan anu lami sareng teu populer tiasa ngantunkeun aliran anjeun tanpa pandangan. Coba sareng pilih kaulinan trending panganyarna pikeun kéngingkeun langkung seueur pamirsa, teras langkung seueur pengikut. Hashtag Twitter sareng bagian trending kaulinan dina YouTube mangrupikeun tempat anu saé pikeun terang mana kaulinan anu trending.

Hal penting séjén pikeun ngalakukeun nyaéta milih kaulinan anu gaduh saluran anu langkung sakedik tapi langkung seueur pamirsa. Nalika kaulinan dialirkeun dina saluran anu langkung sakedik, éta otomatis ngirangan kompetisi, ngajantenkeun saluran anjeun langkung katingali ku pamirsa.

8. Janten ngahibur

Hayu urang nyanghareupan eta. Jalma asup kana Twitch pikeun ngahibur. Upami pamirsa muncul dina saluran anjeun sareng mendakan tiiseun radio, aranjeunna kaluar. Naha anjeun pikir pamirsa hoyong lengket kana saluran anjeun ngan ukur ningali anjeun linggih di dinya? Henteu, aranjeunna moal.
Jalma ngepaskeun ka Twitch pikeun berinteraksi sareng dihibur ku streamer, sareng upami anjeun henteu ngahibur atanapi cukup ngalibetkeun, moal aya anu ningali anu bakal tetep. Anjeun tiasa ngobrol ngeunaan sababaraha hal nalika streaming. Anjeun tiasa ngobrol ngeunaan kaulinan anjeun maén. Anjeun oge bisa ngobrol ngeunaan sagala strategi nu boga keur kaulinan. Upami henteu, anjeun ogé tiasa ngajawab patarosan ti pamiarsa anjeun, tetep interaktif.
Naon anu anjeun laksanakeun upami anjeun sacara alami sanés jalma anu ngobrol? Kusabab éta kabutuhan platform, anjeun tiasa latihan ngobrol ka diri anjeun. Anjeun tiasa latihan nyaritakeun nalika anjeun maén supados upami pamirsa muncul, anjeun tiasa teras-terasan ngalakukeun hal anjeun, janten katingalina alami. Jempé radio mangrupikeun henteu-henteu upami anjeun hoyong tetep sareng nampi langkung seueur pengikut.

9. Pilih waktos anu pas pikeun ngalirkeun data

Aya sababaraha waktos dina Twitch anu langkung sibuk tibatan anu sanés. Sababaraha jam bisa jadi macet-dipak kalawan streamers, sahingga hese pikeun anjeun perlu perhatikeun. Anjeun hoyong ngalirkeun data kaulinan anu gaduh seueur pamirsa tapi henteu seueur streamer. Janten, pilih waktos anu kirang kompetisi supados langkung gampang pikeun pamirsa énggal mendakan anjeun.

10. Sering ngalirkeun data

Streaming sering masihan anjeun langkung kasempetan pikeun dikenal ku batur. Upami anjeun tiasa ngalirkeun data unggal dinten, éta sampurna. Nanging, éta panginten henteu tiasa dilaksanakeun pikeun sadayana. Anjeun panginten kedah nyaimbangkeun aspék kahirupan sanés, sapertos padamelan, sakola, atanapi kulawarga. Coba jeung nyieun kasaimbangan nu ngidinan Anjeun pikeun ngalirkeun data saloba Anjeun tiasa.
Upami anjeun mangrupikeun streamer énggal, pertimbangkeun streaming sahenteuna tilu dinten saminggu sahenteuna sahenteuna 3 jam aliran. Nanging, upami éta henteu cocog sareng anjeun, anjeun tiasa ngalirkeun data dina genah anjeun. Ogé, anjeun kedah ningali viewership anjeun. Upami anjeun ngalirkeun data tujuh dinten saminggu sareng nol pemirsa, langkung saé henteu ngalirkeun streaming. Anjeun ngan bakal ngaduruk diri jeung earn nanaon di balik.

Streaming mindeng ogé ngajadikeun anjeun leuwih nyaman keur di hareup kaméra. Pepatah kuno nyarios, "Praktek ngajadikeun sampurna!" Beuki latihan, anjeun janten langkung saé.

kacindekan
Nalika anjeun ngagaleuh pengikut Twitch, anjeun tiasa masihan akun anjeun dorongan anu diperyogikeun. Nanging, pastikeun yén anjeun ngan ukur mésér ti situs wéb anu dipercaya anu nganteurkeun pengikut premium sareng nawiskeun dukungan palanggan anu saé. Streamular mangrupikeun salah sahiji situs wéb anu paling dipercaya pikeun ngagaleuh pengikut pikeun ngabantosan anjeun ngiringan sareng ayana dina Twitch. Hubungi para ahli urang ayeuna.

Kami Nawiskeun Langkung Jasa Pemasaran

Hiji-waktu pilihan beuli jeung euweuh langganan atanapi pembayaran ngulang

Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Jasa YouTube Pikeun jasa Instagram, mangga buka halaman wéb pasangan kami, MrInsta.com. Pencét di dieu pikeun ningali jasa Instagram na
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
Jasa YouTube Pikeun jasa YouTube, mangga buka halaman wéb pasangan kami, SubPals.com. Pencét di dieu pikeun ningali jasa YouTube na
Fitur
  • Taliwang dijamin Taliwang dijamin
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Mimitian dina Jam 24-72
  • Hasil Mimitian dina Jam 24-72 Hasil Teruskeun Dugi ka Rengse
  • Taya Sandi dibutuhkeun Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman & Pribadi 100% Aman & Pribadi
  • Penjaminan ngeusian Penjaminan ngeusian
  • Rojongan 24 / 7 Rojongan 24 / 7
  • Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui Hiji Dibeuli Bulk Hiji - Henteu Kulang deui
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang