Ndjekësit falas të Twitch | Blini ndjekës të Twitch

Rriteni kanalin tuaj Twitch më shpejt se kurrë më parë me ndjekësit falas të Twitch!

Përdorni shërbimin tonë për të marrë ndjekës falas të Twitch që janë realë dhe të synuar për vendndodhjen tuaj, ose thjesht blini ndjekës të Twitch për rritje më të shpejtë.

Maksimizoni potencialin tuaj me grupin tonë të plotë të shërbimeve

Arritni qëllimet tuaja më shpejt me shërbimet tona të sigurta dhe të besueshme, të garantuara për të dhënë rezultate

Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbimet e YouTube Për shërbimet e Instagram-it, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit të partnerit, MrInsta.com. Klikoni këtu për të parë shërbimet e tyre në Instagram
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Ne Ofrojmë Më shumë Shërbime Marketingu Sisteme Pagesash
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbimet e YouTube Për shërbimet e YouTube, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit të partnerit, SubPals.com. Klikoni këtu për të parë shërbimet e tyre në YouTube
karakteristika
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Karakteristikat dhe përfitimet kryesore

Pa pagesë për t'u përdorur

Pa pagesë për t'u përdorur

Nëse nuk ju shqetëson të merrni disa minuta çdo ditë për të aktivizuar një plan, ne ofrojmë mundësi të shkëlqyera që ofrojnë deri në 10 ndjekës falas dhe 20 pëlqime falas në Twitch në ditë.

Thjeshtë për t'u përdorur

Thjeshtë për t'u përdorur

Transmetuesit si ju vetë po e përdorin këtë shërbim shkëmbimi për të fituar pajtimtarë para dhe mbrapa midis transmetuesve të tjerë.

I sigurt, i sigurt, i sigurt

I sigurt, i sigurt, i sigurt

Shërbimi Streamular `s është i sigurt dhe i sigurt! Kanalet Twitch nuk penalizohen për përdorimin e shërbimit tonë dhe ne veprojmë me privatësi, siguri dhe konfidencialitet të rreptë.

Mundësitë Premium

Mundësitë Premium

Nëse preferoni të fitoni me lehtësi dhe automatikisht ndjekës dhe pëlqime të Twitch çdo ditë, atëherë ne rekomandojmë një plan të paguar për të marrë rritje të përditshme me përpjekje zero!

Thjeshtë për t'u përdorur

Ndiqni këto hapa të thjeshtë dhe rritni rritjen e kanalit tuaj Twitch për disa minuta!

Ndjekës në rritje të Twitch falas

Ndjekës në rritje të Twitch falas

Twitch është një nga platformat sociale me rritjen më të shpejtë në internet. Me më shumë se dy milion ndjekës që transmetojnë çdo muaj, Twitch është i njohur jo vetëm për të rinjtë, por edhe për brezat e vjetër. Nga videot argëtuese deri te lojërat në internet, përdoruesit mund të gjejnë pothuajse çdo lloj përmbajtje që kërkojnë.

Platforma më e madhe e transmetimit të drejtpërdrejtë

A e dini se Twitch është platforma më e madhe në botë për transmetimin e videove? Pas nisjes fillestare, ai priti 8 milion vizitorë. Sot, Twitch përbën gati 43% të të gjitha të ardhurave të gjeneruara nga përmbajtja e lojërave video online. Në thelb është ajo ku transmetuesit e drejtpërdrejtë transmetojnë përmbajtjen e tyre për ndjekësit e tyre. Ajo nuk është e kufizuar vetëm në lojëra në internet - një seksion "Creative" është në dispozicion për artistët për të shfaqur punën e tyre te përdoruesit.

Përtej argëtimit, Twitch është bërë gjithashtu një komunitet aktiv ku ata me interesa dhe hobi të përbashkët mund të gjejnë gjuhë të përbashkët. Ndërveprimi përmes dhomave të bisedës dhe komenteve të drejtpërdrejta e bën përvojën e Twitch më të lidhur dhe më të gjallë. Duke lidhur fansat me transmetuesit, Twitch siguron një platformë të qëndrueshme për përdoruesit për të parë përmbajtjen interesante të disponueshme në formën e transmetimeve të gjata dhe të drejtpërdrejta.

Pse duhet të kem ndjekës në Twitch?

Jo vetëm për të parë përmbajtjen, por Twitch është bërë një burim thelbësor i të ardhurave për shumë transmetues. Ata që transmetojnë shpesh e dinë që shumica e shikuesve do të kthehen dhe do të bëhen ndjekës. Një numër i madh ndjekësish mund të ndihmojnë në përmirësimin e reputacionit tuaj si një transmetues.

Nëse keni nevojë për ndjekës të shpejtë dhe dëshironi të bëni përpjekje minimale për të, mund të blini ndjekës të Twitch për të lëvizur vrullin tuaj të rritjes.

Në vitet e fundit, Twitch ka ndihmuar transmetuesit të fitojnë shuma masive të të ardhurave. Transmetuesit në Twitch mund të fitojnë para në mënyra të ndryshme, të tilla si përmes të ardhurave nga reklamat, donacionet, pajtimet, tregtia dhe lidhjet e partneritetit. Përdoruesit kryesorë të Twitch e kanë bërë transmetimin një opsion të vlefshëm për karrierën, me disa përdorues që fitojnë deri në 350,000 dollarë çdo muaj. Kjo do të thotë që nëse jeni të interesuar ta bëni Twitch hapësirën tuaj të punës, ka shumë mënyra krijuese në të cilat mund ta përdorni si burim të ardhurash.

Nëse dëshironi të filloni të fitoni nga llogaria juaj në Twitch, duhet të keni një bashkëpunëtor të Twitch, i cili është i mundur vetëm kur keni minimumi 50 ndjekës në kanalin tuaj Twitch. Një numër i madh ndjekësish ndihmon për të përmirësuar reputacionin tuaj si një transmetues dhe për ta bërë më të lehtë për ju të gjeneroni më shumë të ardhura dhe të jeni të famshëm në Twitch.

Përtej të ardhurave, ka një mori arsyesh pse duhet të konsideroni rritjen e përqindjes së ndjekësve të Twitch që keni aktualisht. Le të shohim disa nga këto më poshtë:

1. Ndërgjegjësimi i markës

Fitimi i njohjes së markës është ndër objektivat më të rëndësishëm të marketingut. Nëse dëshironi të zhvilloni një biznes në internet, sigurisht që duhet ta bëni atë një përparësi. Kjo është për shkak se konsumatorët do të duan të shpenzojnë burimet e tyre në markat që ata njohin.

Media sociale është një mjet i shkëlqyeshëm që mundëson ndërtimin efektiv dhe të shpejtë të markës. Ndihmon që marka juaj të dalë përpara të tjerëve mjaft shpejt dhe me lehtësi. Kjo i lejon audiencat të shohin markën tuaj shpesh, dhe madje edhe kur njerëzit nuk po mendojnë për produktet tuaja.

Ndërtimi i markës varet shumë nga pamja, prandaj merrni kohë për të investuar në praninë tuaj në internet. Vendosni elemente tërheqës vizualë siç janë fotot e kopertinës dhe profilit të mirë. Bëni informacione rreth vetes lehtësisht të arritshme, përfshirë kush jeni, çfarë bëni, kanalet tuaja të mediave sociale dhe mënyrën se si mund të kontaktoheni.

2. Komunikimi i një kauze

Një nga mënyrat më të shpejta për të gjeneruar vetëdije për çdo çështje është duke postuar në lidhje me të në mediat sociale. Përmbajtja mund të përcillet shumë herë, gjë që ndihmon për ta parë atë nga shumë njerëz. Nëse jeni duke u përpjekur për të mbledhur vëmendjen e publikut rreth një kauze specifike, regjistrimi i tij dhe promovimi i tij në Twitch mund t'ju ndihmojë të arrini këtë qëllim.

Përmbajtja pozitive lehtë mund të tërheqë shikueshmëri të madhe dhe t'ju bëjë të popullarizuar. Përdorimi i hashtags të duhur mund të ndihmojë drejtimin e njerëzve nga profilet e tyre të mediave sociale në faqen tuaj të markës dhe përfundimisht në faqen tuaj në internet nëse keni një të tillë. Kjo ju jep një kthim të shkëlqyeshëm të investimit.

3. Rritja e trafikut

Pasja e një pranie të fortë në mediat sociale ju lejon të rrisni trafikun në përmbajtjen tuaj. Ndërsa mediat sociale kontribuojnë në rritjen e trafikut për kanalin tuaj, trafiku që merrni nga motorët e kërkimit gjithashtu rritet. Për të ndihmuar në këtë proces, është thelbësore të mendoni për atë që po postoni dhe sa shpesh ndani përmbajtje. Marrja parasysh e këtyre gjërave do t'ju lejojë të synoni konsumatorin e duhur dhe të forconi përpjekjet tuaja të marketingut në internet.

4. Mundësi në rritje

Zhvillimi i një komuniteti të fortë të ndjekësve në internet do të thotë që ju mund të jeni një ndikues. Kjo mund të përkthehet në marrjen e më shumë mundësive për të ndihmuar më tej biznesin tuaj në internet. Promovimet, bashkëpunimet dhe bashkë-markat e paguara mund të hapin dyert për shumë mundësi për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Për shembull, nëse keni ndërtuar me sukses një bazë të fortë ndjekës në Twitch për përmbajtjen tuaj të lojërave, të tjerët që po përpiqen të arrijnë të njëjtën gjë me ato mund të kërkojnë që të bëni një koment solo ose të përbashkët me ta. Suksesi i këtij partneriteti mund të përkthehet në më shumë të ardhura dhe ndjekës për të dy ju.

5. Njohja e interesave dhe preferencave të audiencës

Ndërsa baza juaj e ndjekësve rritet, ju merrni më shumë të mësoni për kamaren tuaj. Praktikoni dëgjimin shoqëror, i cili është akti i vëzhgimit të bisedave rreth temave që janë të lidhura me kanalin tuaj. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë vlerëson audienca juaj. Bashkëveprimi me ta në dhomat e bisedave do t'ju ndihmojë gjithashtu të identifikoni se me çfarë po lufton audienca juaj dhe të krijoni përmbajtje që u pëlqen më shumë.

Për t'u lidhur më mirë me audiencën tuaj, është e dobishme të shikoni tonin dhe gjuhën që njerëzit përdorin për të komunikuar. Mund të ketë ndryshime në llojin e komunikimit që ndodh midis të rinjve dhe brezave të vjetër. Mendoni se kush është ai që dëshironi kryesisht të synoni dhe kuroni përmbajtjen tuaj në përputhje me rrethanat.

6. Më shumë lidhje

Me rritjen e popullaritetit, ju do të hasni në përdorues të tjerë që mund të jenë lidhje të mira për të pasur. Përveçse keni një bazë tifozësh besnikë, ju gjithashtu mund të zhvilloni lidhje me transmetues të përmbajtjes kolegë, reporterë, studiues, etj. Çdo lidhje ka një mundësi që ju të rritni kanalin tuaj duke ndihmuar të tjerët gjatë rrugës.

7. Më shumë shitje

Kur të arrini një numër masiv të ndjekësve, përmbajtja juaj do të duket shumë më tërheqëse dhe do të merrni shumë shitje. Kjo gjithashtu ju jep një avantazh konkurrues ndaj të tjerëve që ofrojnë të njëjtin lloj produkti. Për shembull, nëse drejtoni një program komedi në Twitch dhe keni 100,000 ndjekës, ndërsa një konkurrent që ofron të njëjtin lloj argëtimi ka vetëm 100 ndjekës, shanset janë që ndjekësit e mundshëm të përshtaten në kanalin tuaj në vend të tyre. Pasja e një numri të madh ndjekësish e bën kanalin tuaj të vlefshëm nga ana sociale, pasi rrit besueshmërinë tuaj si një ofrues i përmbajtjes së mirë dhe argëtuese.

8. Popullariteti i përmbajtjes

Një audiencë e madhe mund të ndihmojë në përhapjen gjerësisht të përmbajtjes tuaj. Krijimi dhe ndarja e përmbajtjes së mirë çdo ditë ndihmon në përhapjen e përmbajtjes tuaj midis rrjeteve tuaja dhe rrjeteve të ndjekësve tuaj. Nëse përpjekjet tuaja të marketingut janë të suksesshme, audienca juaj mund të ndajë lojërat tuaja qindra ose mijëra herë çdo ditë. Imagjinoni llojin e ndikimit që do të kishte në markën tuaj dhe ju si transmetues / krijues.

9. Përmirësimi i niveleve të besimit

Në fund të ditës, do të ndiheni të kënaqur me rolin që keni luajtur në bashkimin e një grupi njerëzish me interesa dhe pasione të përbashkëta. Të qenit organizator i këtij grupi do t'ju mundësojë të ndjeheni krenarë për arritjet tuaja. Suksesi juaj do të ndihmojë në përmirësimin e besimit dhe besimit që keni në veten tuaj ndërsa ju jep ekspertizën për të vazhduar të rafinoni punën tuaj.

Si mund të rrit ndjekës në kanalin tim Twitch?

Rritja e numrit të ndjekësve që keni në Twitch mund të arrihet me mënyra të ndryshme. Nëse doni ta bëni duke paguar një tarifë, kjo është shumë mirë. Por nëse doni të arrini më shumë ndjekës falas, kjo është edhe më mirë!

Këtu është e vërteta në lidhje me përdorimin e Twitch si një gjenerues i të ardhurave: kjo mund t'ju ndihmojë masivisht nëse keni një numër të vazhdueshëm të ndjekësve në kanalin tuaj. Fillimisht, mund të duhet pak përpjekje para se të filloni të shihni shumë ndjekës. Me disa planifikime të kujdesshme dhe strategjike, do të jeni në rrugën tuaj për të bërë një karrierë të suksesshme nga llogaria juaj e transmetimit.

Nëse po kërkoni të fitoni ndjekës të Twitch falas, ka shumë mënyra në të cilat mund ta arrini atë. Anasjelltas, nëse doni të shpenzoni disa para nga buxheti juaj i marketingut në rrjetet sociale, ka mundësi të shumta edhe për këtë. Sidoqoftë, është gjithmonë e këshillueshme që të shteroni mundësitë tuaja falas përpara se të drejtoheni te ato me pagesë.

Përfitimet e rritjes së ndjekësve të Twitch falas

Nëse sapo keni filluar me kanalin tuaj Twitch, përdorni metoda falas për të rritur fillimisht ndjekësit tuaj. Kjo ju lejon të eksperimentoni me idetë tuaja në një mënyrë të favorshme për buxhetin. Kjo gjithashtu ju ndihmon të kuptoni se si mund ta rritni më mirë kanalin tuaj duke pasur parasysh shumëllojshmërinë e strategjive falas dhe me pagesë që ekzistojnë.

Me këtë, le të shohim disa mënyra në të cilat ju mund të rritni ndjekësit tuaj Twitch falas.

1. Përdorni Streamular.com për ndjekësit falas të kthesave

Po lexoni këtë artikull në Streamular.com, ofruesi kryesor i ndjekësve falas të Twitch, kështu që ka kuptim vetëm që të përmendim shërbimin tonë. Edhe pse paragjykim, ne kemi zhvilluar platformën tonë për të qenë jashtëzakonisht miqësore për përdoruesit dhe jashtëzakonisht e lehtë për këdo që dëshiron të fitojë ndjekës të Twitch falas. Duke ndjekur thjesht përdorues të tjerë të Twitch me interes të ngjashëm, në kthim, rrjeti ynë ka ndjekur edhe përdorues të tjerë të Twitch me interes të ngjashëm.

Ju mund ta aktivizoni planin falas çdo ditë dhe të ktheheni ditë pas dite për ta aktivizuar përsëri. Kështu, duke ju lejuar të rritni pa fund llogarinë tuaj Twitch falas.

Nëse nuk jeni të interesuar të bëni punën për të vizituar Streamular.com dhe për të ndjekur profile të tjera sa herë që dëshironi më shumë ndjekës të Twitch, atëherë mund të vendosni për një plan të paguar, i cili kërkon që ju të ndiqni 0 persona dhe funksionon automatikisht, duke u dhënë ndjekësve tuaj profil çdo ditë pa pasur nevojë të ngresh gishtin ose të kthehesh në faqen e internetit.

Mijëra përdorues të Twitch fillojnë të fitojnë ndjekës falas të Twitch përmes shërbimit tonë, por për rezultatet më efektive, ne rekomandojmë të bëni gjëra të tjera për të rritur ndjekjen tuaj. Ju lutemi lexoni për të mësuar në lidhje me më shumë mënyra për të rritur ndjekësit tuaj Twitch falas.

2. Vëzhgoni kanalet Twitch të drejtuara nga transmetues të tjerë

Duke qenë një platformë sociale, Twitch mund t'ju ndihmojë vetëm nëse krijoni lidhje në të. Ju mund ta bëni këtë në disa mënyra. Flisni me transmetuesit e tjerë dhe shikoni përmbajtjen e tyre të transmetimit. Ndërveproni me ta në dhomat e bisedës dhe jini të përgjegjshëm ndaj mesazheve nga transmetuesit dhe fansat. Tregoni interes për të ditur më shumë rreth përmbajtjes së të tjerëve dhe përgëzojini ata për njohuritë e tyre ose nëse e shihni përmbajtjen e tyre interesante.

Kur përdoruesit e tjerë shohin që ju jeni interesant dhe miqësor, ata do të dëshirojnë t'ju ndjekin përsëri. Nëse një transmetues i njohur vendos të të ndjekë, shanset janë që fansat e tyre të fillojnë të të ndjekin gjithashtu.

Zhvillimi i marrëdhënieve me transmetuesit e tjerë është i dobishëm pasi që mund t'i kërkoni njëri-tjetrit të presin ose madje edhe të promovojnë kanalet tuaja. Një partneritet mund të rezultojë në ekspozim të mirë për markën tuaj dhe mund të ndërtojë shumë identitetin tuaj të markës. Kur ndërtoni partneritete të tilla, sigurohuni që jeni vërtet të interesuar të krijoni miqësi me përdorues të tjerë. Kjo mund t'ju ndihmojë të parandaloni reputacionin e dikujt që u kërkon vetëm të tjerëve vetë-promovim.

3. Merrni pjesë në ngjarje dhe takime në internet

Njohja e përdoruesve dhe ndjekësve të tjerë personalisht ju ndihmon të grumbulloni më shumë njohuri në lidhje me interesat e njerëzve si dhe mënyrën se si ata e perceptojnë dhe përdorin Twitch. Përpjekje për t'u lidhur me njerëz jashtë Twitch. Merrni pjesë në takime, konferenca dhe takime të ngjashme shoqërore në internet ku njiheni më mirë me të tjerët.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni të shkoni në ngjarje streaming ose takime të lojërave video të mbajtura çdo vit në qytete të mëdha në të gjithë globin. Amongshtë ndër mënyrat më të mira për të rritur ndjekës falas të Twitch, për të bërë miq të rinj dhe për të mësuar se çfarë bëjnë të tjerët. Supanova, MineCon dhe Twitch Con janë disa ngjarje të njohura të Twitch që mund të merrni pjesë. Ju gjithashtu mund të kërkoni Facebook dhe Twitter për takime më të vogla Twitch që mund të ndodhin në qytetin tuaj ose në internet.

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të bërë lidhje në ngjarje është të jepni kartën tuaj të biznesit midis të pranishmëve. Sigurohuni që të përfshini emrin tuaj të përdoruesit në Twitch, si dhe lidhje me llogaritë tuaja të tjera të mediave sociale. Usefulshtë e dobishme ta keni këtë informacion në lidhje me ju lehtësisht të disponueshëm pasi të tjerët mund të lidhen shpejt me ju nga pajisjet e tyre menjëherë kur marrin informacionin.

4. Përdorni faqe të tjera të mediave sociale

Shumë përdorues të Twitch nuk e dinë rëndësinë e përdorimit të kanaleve të tyre të tjerë të mediave sociale për të rritur ekspozimin e markës së tyre. Kjo është ajo ku përdoruesit kryesorë të Twitch përfitojnë sa më shumë nga rrjetet e tyre. Faqet si Instagram, Twitter dhe Snapchat ndihmojnë përdoruesit kryesorë të Twitch të azhurnojnë ndjekësit e tyre dhe të komunikojnë me ta rregullisht.

Ju duhet të përdorni sa më shumë kanalet e mediave sociale pasi që kjo mund t'ju ndihmojë të prezantoni veten dhe markën tuaj për ndjekësit e ardhshëm që jetojnë në pjesë të ndryshme nëpër botë. Në botën e sotme shumë të globalizuar, mediat sociale mund të ndihmojnë në tejkalimin e boshllëqeve fizike dhe të entuziazmojnë audiencat për interesa dhe aktivitete të ngjashme.

Mos përdorni thjesht llogaritë tuaja të mediave sociale për të postuar azhurnime në lidhje me jetën tuaj. Përdoreni atë për t'u treguar ndjekësve tuaj rreth përmbajtjes së re. Ju gjithashtu mund të përdorni kanalet tuaja për të diskutuar me ndjekësit tuaj në formën e sondazheve ose pyetjeve dhe përgjigjeve interaktive ku mund të kërkoni reagime mbi përmbajtjen tuaj ose thjesht të shoqëroheni me ta. Kjo do të ndihmojë në ndërtimin e një imazhi pozitiv të markës suaj me të cilën ndjekësit do të presin të bashkëveprojnë.

Mbani në mend se postimi i cicërima të automatizuara në lidhje me përmbajtjen tuaj Twitch mund të mos jetë aq tërheqëse. Në vend të kësaj, ju mund të zgjidhni të ndani interesat tuaja, projekte për të cilat jeni duke punuar, gjëra që ju interesojnë ose madje edhe azhurnime për atë që do të jetë transmetimi juaj i ardhshëm. Kjo do të ndihmojë që kanali juaj të jetë më i personalizuar.

5. Zhvilloni një rutinë për transmetim

Dëshironi të ndërtoni një ndjekës besnik në Twitch? Rrini në një orar të qëndrueshëm dhe të shpeshtë të transmetimit. Azhurnoni audiencën tuaj para kohe, në lidhje me kohën kur ata duhet të akordohen për të parë përmbajtjen tuaj. Krijoni një orar dhe ndani atë me audiencat tuaja. Kjo është një mënyrë e mrekullueshme për të krijuar besim tek njerëzit dhe për të promovuar shikimin e përditshëm.

Miratimi i një orari të qëndrueshëm të transmetimit nuk do të fitojë vetëm besimin e njerëzve. Kjo do t'ju ndihmojë të vendoseni si një profesionist i cili e merr seriozisht punën e tij të transmetimit dhe është i qëllimshëm për ndarjen e përmbajtjes së mirë. Nëse nuk e përfshini dhe nuk i përmbaheni një programi ditor, atëherë shikuesit që pëlqejnë përmbajtjen tuaj dhe duan të shohin më shumë prej saj nuk do të kenë shumë për të parë. Si pasojë, ata do të kalojnë në kanalin Twitch të dikujt tjetër ose edhe në faqet e tjera të rrjetit.

Sapo të filloni të tërheqni ndjekës, është e një rëndësie thelbësore t'i mbani të angazhuar nëse vërtet jeni të interesuar të ndërtoni një karrierë si një transmetues. Shumë transmetues bëjnë gabim duke mos zhvilluar një plan për ndarjen e përmbajtjes rregullisht. Puna rreth një orari do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar dhe të diferenconi kanalin tuaj nga ai i të tjerëve që nuk janë aq konsistentë.

Ndani orarin tuaj të përmbajtjes me shikuesit tuaj për t'i njoftuar kur mund të presin t'ju gjejnë në Twitch. Përfshini atë që do të luani dhe në cilën kohë. Nëse, për ndonjë arsye, ka ndryshime në orarin tuaj, mos harroni të përdorni kanalet tuaja të mediave sociale ose burimin e kanaleve Twitch për të komunikuar me audiencën tuaj në lidhje me ndryshimin. Kjo do t'u lejojë shikuesve të interesuar të presin me padurim përmbajtjen tuaj kur ajo të shfaqet dhe gjithashtu t'u japë atyre një arsye që të kthehen në kanalin tuaj në të ardhmen.

Një tjetër gjë është që ju duhet të siguroni që shpesh të transmetoni përmbajtje. Transmetimi i shpeshtë dhe për periudha të gjata rrit shanset tuaja për tu vërejtur nga njerëzit. Duke i ofruar audiencës tuaj mjaft përmbajtje, ju po i jepni atyre vlerë për burimet e tyre, gjë që do të ndikojë pozitivisht në besnikërinë dhe investimin e tyre personal në kanalin tuaj.

Për të ditur më shumë se si mund të merrni ndjekës falas të Twitch, na dërgoni një mesazh këtu dhe ne do të jemi të lumtur të diskutojmë mundësi të ndryshme me ju!

Pyetjet e bëra më shpesh

Të gjithë e dimë që të kesh më shumë tifozë në Twitch ka shumë përfitime në llogarinë tënde në Twitch. Kur keni më shumë fansa, keni tendencë të merrni më shumë pëlqime, më shumë komente dhe më shumë shikime.

Kjo me të vërtetë ndihmon ata që përpiqen të sigurojnë jetesën ose të fitojnë ekspozim duke përdorur Twitch. Pas viteve të të qenit drejtues në industrinë e "Ndjekësve të Twitch-it Falas", ne kemi zhvilluar një sistem 100% Falas për përdoruesit që të marrin shumë ndjekës të Twitch-it çdo ditë. Ato janë me cilësi të lartë dhe synojnë interesat tuaja.

Ne në fakt u sigurojmë fansave të vërtetë klientëve tanë të paguar, ndryshe nga 98% e faqeve të internetit atje. Shumica e faqeve të tjera të internetit pretendojnë të ofrojnë këtë shërbim falas, por jo! Ne jemi në gjendje të sigurojmë këtë shërbim falas sepse çdo tifoz që fitohet duke përdorur shërbimin tonë follow4follow është një përdorues tjetër ashtu si vetja juaj.

Shërbimi ynë është një komunitet që lejon njerëz me mendje të gjejnë njëri-tjetrin dhe të lidhen. Ne jemi vetëm ndërmjetësuesi. Mos u mashtroni nga faqet që pretendojnë të sigurojnë ndjekës të vërtetë. Gjithmonë është thënë që nëse duket shumë mirë për të qenë e vërtetë, ka të ngjarë të jetë… dhe të jetë plotësisht transparente, duhet të theksojmë se cilësia e ndjekësve do të ndryshojë. Kjo është për shkak se disa njerëz thjesht bëjnë shumë më shumë përpjekje në llogaritë e tyre sesa të tjerët. Kjo është e njëjta që duhet thënë për Twitch si një e tërë.

Pra, mos u shqetësoni nëse një minutë ju ndjek një markë vërtet e lezetshme dhe minutën tjetër një person i rregullt me ​​disa foto. Pavarësisht nga diapazoni i ndjekësve që po ju dërgohen të gjithë, ata zgjidhen sipas interesave të ngjashëm që keni zgjedhur kur jeni regjistruar në shërbimin tonë.

Importantshtë e rëndësishme të theksohet se është detyra jonë të dorëzojmë njerëz të rinj në faqen tuaj Twitch falas.

Jobshtë detyra juaj t'i mbani atje. Studimet tregojnë se nëse faqja juaj nuk ka shumë përmbajtje ose nuk ofron rregullisht përmbajtje të re dhe tërheqëse, numrat tuaj do të bien.

Ne bëjmë më të mirën për të siguruar njerëz me interes të ngjashëm. Kjo do të thotë që duke supozuar se faqja juaj po ofron përmbajtje në lidhje me interesat që keni zgjedhur përpara se të aktivizoni një plan falas ose me pagesë, ka më shumë të ngjarë të ruani dhe të rritni faqen tuaj.

Ekspertët sugjerojnë që postimi i përmbajtjes cilësore 1-3 herë në ditë duket se tërheq rezultatet më të mira. Shtë e rëndësishme të merrni kohën tuaj me postimet tuaja. Sigurohuni që fotot / videot janë me cilësi të lartë dhe lidhen me temën e Instagramit tuaj. Së fundmi, sigurohuni që të ndërveproni me audiencën tuaj. Nëse ata komentojnë mbi postimet tuaja sigurohuni që t'i përgjigjeni atyre. Merrni gjithashtu në konsideratë vizitën në faqen e tyre dhe duke u dhënë atyre një ose dy pëlqime. Do të shkojë së bashku kur bëhet fjalë për krijimin e marrëdhënieve afatgjata me faqen tuaj.

Postimet më të fundit në blog

Si do t'i ndihmojë procesi i ri i apelimit të Twitch ndikuesit në Twitch?
27th tetor 2022

Si do t'i ndihmojë procesi i ri i apelimit të Twitch ndikuesit në Twitch?

Ndalimet mund të jenë zhgënjyese për markat dhe ndikuesit në Twitch. Imagjinoni këtë – ju keni kushtuar shumë mendim, kohë, para dhe përpjekje në përpjekjet tuaja të marketingut në Twitch,...

Pajisjet më të mira audio për të siguruar bisedat më të qarta në Twitch
19th tetor 2022

Pajisjet më të mira audio për të siguruar bisedat më të qarta në Twitch

Suksesi (ose dështimi) juaj në Twitch varet nga faktorë të ndryshëm – pajisja audio që përdorni është një nga më të rëndësishmet. Thjesht, marketingu juaj Twitch...

Lojëra në Twitch që festojnë diversitetin dhe si ju ndihmojnë të angazhoni shikuesit
12th tetor 2022

Lojëra në Twitch që festojnë diversitetin dhe si ju ndihmojnë të angazhoni shikuesit

Jetojmë në kohë të çuditshme. Nga njëra anë, shumë prej nesh po festojnë diversitetin tonë dhe po e kërkojnë atë për të nxitur dashurinë dhe frymëzimin për të bërë...

A doni ndjekës falas, me cilësi të lartë dhe të synuar të Twitch çdo ditë?

Bashkohuni me mijëra njerëz që tashmë përdorin Streamular çdo ditë për të marrë ndjekës dhe pëlqime falas të Twitch për kanalet e tyre!

Regjistrohu Tani
en English
X
Dikush në blerë
më parë