Бесплатни следбеници на Twitch | Купете следбеници на Twitch

Растете го вашиот канал Twitch побрзо од кога било досега со бесплатни следбеници на Twitch!

Користете ја нашата услуга за да добиете бесплатни следбеници на Twitch кои се реални и насочени кон вашата ниша или едноставно купете следбеници на Twitch за побрз раст.

Максимизирајте го вашиот потенцијал со нашиот целосен сет на услуги

Постигнете ги вашите цели побрзо со нашите безбедни и доверливи услуги, гарантирани дека ќе дадат резултати

Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на Инстаграм, посетете ја нашата веб-страница за партнери, MrInsta.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на Инстаграм
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на YouTube, посетете ја нашата веб-страница за партнери, SubPals.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на YouTube
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување

Клучни карактеристики и придобивки

Слободен за користење

Слободен за користење

Ако не ви пречи да одвоите по неколку минути секој ден за да активирате план, ние нудиме одлични опции што доставуваат до 10 бесплатни следбеници и 20 бесплатни допаѓања на Twitch на ден.

Едноставен за употреба

Едноставен за употреба

Стримери како вас самите ја користат оваа услуга за размена за да стекнат претплатници напред и назад меѓу другите стримери.

Безбедно, безбедно, безбедно

Безбедно, безбедно, безбедно

Тековната услуга е безбедна и безбедна! Твич каналите не се казнуваат за користење на нашата услуга и работиме со приватност, безбедност и строга доверливост.

Опции на премија

Опции на премија

Ако претпочитате секој ден без напор и автоматски да добивате следбеници и допаѓања на Twitch, тогаш ви препорачуваме платен план за да добиете дневен раст со нула напор!

Едноставен за употреба

Следете ги овие едноставни чекори и зајакнете го растот на вашиот канал Twitch за неколку минути!

Расте следбеници на грчеви бесплатно

Расте следбеници на грчеви бесплатно

Twitch е една од најбрзо растечките социјални платформи на Интернет. Со повеќе од два милиони следбеници кои стримуваат секој месец, Twitch е популарен не само кај младите, туку и кај постарите генерации. Од забавни видеа до игри на Интернет, корисниците можат да најдат скоро каква било содржина што ја бараат.

Најголемата платформа за пренос во живо

Дали знаевте дека Twitch е најголемата платформа за видео-стриминг во светот? По првичното лансирање, тој прими 8 милиони посетители. Денес, Twitch сочинува скоро 43% од целиот приход генериран од содржина на видео игри преку Интернет. Во суштина е местото каде што стримувачите во живо ја пренесуваат својата содржина за нивните следбеници. Тоа не е ограничено само на онлајн игри - „Креативен“ дел е достапен за уметниците да ја покажат својата работа на корисниците.

Покрај забавата, Twitch стана активна заедница каде што оние со заеднички интереси и хоби можат да најдат заеднички јазик. Интеракцијата преку простории за разговор и коментари во живо го прави искуството на Twitch поповрзано и поживо. Поврзувајќи ги фановите со стримери, Twitch обезбедува стабилна платформа за корисниците да гледаат интересна содржина достапна во форма на долги, преноси во живо.

Зошто треба да имам следбеници на Twitch?

Не само за прегледување содржина, туку Twitch стана суштински извор на приход за многу проследувачи. Оние што проследуваат често знаат дека повеќето гледачи ќе се вратат и ќе станат следбеници. Голем број следбеници можат да помогнат во подобрувањето на вашата репутација како стример.

Ако ви требаат следбеници брзо и сакате да вложите минимален напор во тоа, можете да купите следбеници на Twitch за да го поттикнете вашиот раст.

Во последниве години, Twitch им помогна на стримерите да добијат огромни приходи. Стримерите на Twitch можат да заработат пари на различни начини, како на пример преку приходи од реклами, донации, претплати, трговија и придружни врски. Водечките корисници на Twitch направија стримингот да биде остварлива опција за кариера, со тоа што некои корисници заработуваат дури 350,000 УСД секој месец. Ова значи дека ако сте заинтересирани да го направите Twitch вашиот работен простор, постојат многу креативни начини на кои можете да го користите како извор на приход.

Ако сакате да започнете да заработувате од вашата сметка на Twitch, треба да имате филијала на Twitch, што е можно само кога имате минимум 50 следбеници на вашиот Twitch канал. Голем број следбеници помагаат да се подобри вашата репутација како стример и да ви биде полесно да генерирате повеќе приходи и да бидете познати на Twitch.

Надвор од приходот, има огромен број причини зошто треба да размислите да го зголемите процентот на следбеници на Twitch што ги имате во моментов. Ајде да погледнеме некои од овие подолу:

1. Свесност за брендот

Признавањето на брендот е меѓу најважните маркетинг цели. Ако сакате да развивате бизнис преку Интернет, секако треба да го направите приоритет. Ова е затоа што потрошувачите ќе сакаат да ги трошат своите ресурси на брендови што ги препознаваат.

Социјалните медиуми се одлична алатка што овозможува ефективно и брзо градење на брендот. Тоа ви помага да го добиете вашиот бренд пред другите, а многу брзо и лесно. Им овозможува на публиката често да го гледа вашиот бренд, па дури и кога луѓето не размислуваат за вашите производи.

Градењето на брендот во голема мера зависи од изгледот, затоа одвојте време да инвестирате во вашето присуство на Интернет. Поставете атрактивни визуелни елементи како што се добри корици и фотографии од профил. Направете информации за себе лесно достапни, вклучително и кој сте, што правите, вашите канали на социјалните мрежи и како може да ве контактираат.

2. Комуницирање на кауза

Еден од најбрзите начини да се генерира свест за кое било прашање е со објавување на тоа на социјалните медиуми. Содржината може да се проследува повеќе пати, што помага да се види од многу луѓе. Ако се обидувате да го соберете вниманието на јавноста околу одредена причина, нејзиното снимање и промовирање на Twitch може да ви помогне да ја постигнете оваа цел.

Позитивната содржина може лесно да привлече огромна гледаност и да ве направи популарен. Користењето на вистинските хаштагови може да помогне во насочувањето на луѓето од нивните профили на социјалните мрежи кон вашата страница на бренд и на крајот кон вашата веб-страница доколку имате. Ова ви дава одличен поврат на инвестицијата.

3. Зголемување на сообраќајот

Имањето силно присуство на социјалните мрежи ви овозможува да го зголемите сообраќајот кон вашата содржина. Бидејќи социјалните медиуми придонесуваат за пораст на сообраќајот за вашиот канал, сообраќајот што го добивате од пребарувачите исто така се зголемува. За да му помогнете на овој процес, од витално значење е да размислите што објавувате и колку често споделувате содржина. Разгледувањето на овие работи ќе ви овозможи да го насочите вистинскиот потрошувач и да ги зголемите вашите напори за маркетинг преку Интернет.

4. Растечки можности

Развивање на силна заедница на следбеници на Интернет значи дека можете да бидете влијател. Ова може да се претвори во добивање на повеќе можности да ви помогнеме понатаму во вашето деловно работење преку Интернет. Платените промоции, соработки и кобрендирање можат да отворат врати за многу можности за подигнување на вашиот бизнис на следно ниво.

На пример, ако успешно изградивте силна база на следбеници на Twitch за вашата играна содржина, другите што се обидуваат да го постигнат истото со нивните, може да ве замолат да направите соло или споделен коментар со нив. Успехот на ова партнерство може да се претвори во повеќе приходи и следбеници за обајцата.

5. Познавање на интересите и преференциите на публиката

Како што расте вашата основа за следбеници, ќе дознаете повеќе за вашата лажат. Вежбајте социјално слушање, што е чин на набудување разговори околу теми што се поврзани со вашиот канал. Ова ќе ви помогне да разберете што цени вашата публика. Интеракцијата со нив во просториите за разговор исто така ќе ви помогне да идентификувате со што се бори вашата публика и да изработите содржина што најдобро им се допаѓа.

За да се поврзете подобро со вашата публика, корисно е да го гледате тонот и јазикот што луѓето ги користат за комуникација. Може да има разлики во видот на комуникација што се случува помеѓу младите и постарите генерации. Размислете за кого станува збор, главно, сакате да ја насочите и куратирате соодветно вашата содржина.

6. Повеќе врски

Со зголемената популарност, ќе наидете на други корисници кои може да бидат добри врски. Покрај тоа што имате лојална база на обожаватели, можете исто така да развивате врски со проследувачи на слични содржини, репортери, истражувачи итн. Секоја врска ви дава можност да го зголемите вашиот канал додека им помагате на другите на тој пат.

7. Повеќе продажби

Кога ќе постигнете голем број следбеници, вашата содржина ќе се појави многу попривлечна и ќе добиете многу продажба. Исто така, ви дава конкурентска предност во однос на другите што нудат ист тип на производ. На пример, ако имате комедија програма на Twitch и имате 100,000 следбеници, додека конкурент кој нуди ист вид забава има само 100 следбеници, шансите се дека потенцијалните следбеници ќе се вклучат на вашиот канал наместо на нивниот. Имањето голем број следбеници го прави вашиот канал социјален одржлив бидејќи го зголемува вашиот кредибилитет како давател на добра, забавна содржина.

8. Популарност на содржината

Голема публика може да помогне во широко распространување на вашата содржина. Креирање и споделување на добра содржина дневно помага во ширењето на вашата содржина помеѓу вашите мрежи и мрежите на вашите следбеници. Доколку вашите напори за маркетинг се успешни, вашата публика може да ги споделува вашите игри стотици или илјадници пати на ден. Замислете каков вид на влијание ќе има врз вашата марка и вас како стример / творец.

9. Подобрени нивоа на доверба

На крајот на денот, ќе се чувствувате задоволни од улогата што сте ја одиграле во обединување на група луѓе со заеднички интереси и страсти. Да се ​​биде организатор на оваа група ќе ви овозможи да се чувствувате горди на вашите достигнувања. Вашиот успех ќе помогне да се подобри самодовербата и вербата што ја имате во себе додека ви дава експертиза да продолжите да ја рафинирате вашата работа.

Како можам да пораснам следбеници на мојот канал Twitch?

Зголемувањето на бројот на следбеници што ги имате на Twitch може да се постигне со различни средства. Ако сакате да го направите со плаќање на такса, тоа е одлично. Но, ако сакате да добиете повеќе следбеници бесплатно, тоа е уште подобро!

Еве ја вистината во врска со користењето на Twitch како генератор на приходи: тоа може да ви помогне масовно ако имате стабилно зголемен број на следбеници на вашиот канал. Првично, можеби ќе треба малку напор пред да започнете да гледате многу следбеници. Со внимателно и стратегиско планирање, ќе бидете на пат да направите успешна кариера од вашата сметка за стриминг.

Ако барате бесплатно да добиете следбеници на Twitch, постојат многу начини на кои можете да го постигнете тоа. И обратно, ако сакате да потрошите пари од вашиот буџет за маркетинг на социјалните мрежи, постојат повеќе опции и за тоа. Сепак, секогаш е препорачливо да ги исцрпите бесплатните опции пред да се свртите кон платените.

Предности на растот на следбениците на Twitch бесплатно

Ако само што започнувате со вашиот канал Twitch, користете бесплатни методи за првично да ги зголемите своите следбеници. Ви овозможува да експериментирате со вашите идеи на буџетски начин. Исто така, ви помага да разберете како најдобро можете да го развивате вашиот канал со оглед на разновидноста на бесплатни и платени стратегии што постојат.

Со тоа, да видиме неколку начини на кои можете бесплатно да ги растете следбениците на Twitch.

1. Користете Streamular.com за бесплатни следбеници на грчеви

Го читате овој напис на Streamular.com, водечки снабдувач на бесплатни следбеници на Twitch, па има смисла само да ја споменеме нашата услуга. Иако е пристрасен, ние ја развивме нашата платформа да биде исклучително лесна за корисниците и исклучително лесна за секој што сака да добие следбеници на Twitch бесплатно. Со едноставно следење на други корисници на Twitch од слични интереси, за возврат, нашата мрежа ги следи и другите корисници на Twitch од слични интереси.

Може да го активирате бесплатниот план дневно и да се враќате ден за ден за да го активирате повторно. Така, овозможувајќи ви бесконечно да ја растете вашата сметка на Twitch бесплатно.

Ако не сте заинтересирани да работите со посета на Streamular.com и да следите други профили секогаш кога сакате повеќе следбеници на Twitch, тогаш можете да се вклучите во платен план, кој бара да следите 0 лица и да работи автоматски, доставувајќи им следбеници на вашите профил секој ден без потреба да кревате прст или да се вратите на веб-страницата.

Илјадници корисници на Twitch започнаа да добиваат бесплатни следбеници на Twitch преку нашата услуга, но за најефикасни резултати, препорачуваме да правите други работи за да ги зголемите своите следбеници. Ве молиме, прочитајте за да дознаете повеќе начини да ги растете следбениците на Twitch бесплатно.

2. Набудувајте ги каналите на Twitch, водени од други стримери

Бидејќи е социјална платформа, Twitch може да ви помогне само доколку остварите врски на неа. Можете да го направите ова на неколку начини. Разговарајте со други проследувачи и гледајте ги нивните содржини за пренос. Интерактирајте со нив во просториите за разговор и бидете одговорни на пораките и од стримерите и од обожавателите. Покажете интерес да дознаете повеќе за содржината на другите и пофалете им за нивното знаење или ако сметате дека нивната содржина е интересна.

Кога другите корисници ќе видат дека сте интересни и пријателски расположени, тие ќе сакаат да ве следат назад. Ако некој популарен стример реши да ве следи, шансите се дека нивните обожаватели исто така ќе започнат да ве следат.

Развојот на односи со други проследувачи е од корист бидејќи може да се прашате едни од други да бидат домаќини или дури и да ги промовираат вашите канали. Партнерството може да резултира во добра изложеност на вашата марка и може многу да го изгради идентитетот на вашиот бренд. Кога градите такви партнерства, осигурете се дека сте вистински заинтересирани да стекнувате пријателства со други корисници. Ова може да ви помогне да спречите репутација на некој што бара само самопромоција од другите.

3. Посетувајте настани на Интернет и средби

Познавањето на други корисници и следбеници лично ви помага да соберете повеќе знаење за интересите на луѓето, како и за тоа како тие го перцепираат и користат Twitch. Обид да се поврзете со луѓе надвор од Twitch. Присуствувајте на состаноци на Интернет, конференции и слични социјални состаноци каде што малку подобро ќе ги запознаете другите.

Вие исто така може да изберете да одите на стриминг настани или состаноци со видео игри што се одржуваат секоја година во поголемите градови низ целиот свет. Тоа е меѓу најдобрите начини да растат бесплатни следбеници на Twitch, да стекнете нови пријатели и да научите што прават другите. Супанова, MineCon и Twitch Con се неколку популарни настани на Twitch на кои можете да присуствувате. Можете исто така да пребарувате на Фејсбук и Твитер за помали состаноци на Twitch што може да се случуваат во вашиот град или на Интернет.

Одличен начин да остварите врски на настани е да ја дадете вашата бизнис картичка меѓу присутните. Осигурете се да го вклучите вашето корисничко име на Twitch, како и линкови до вашите други сметки на социјалните медиуми. Корисно е овие информации за вас да бидат лесно достапни бидејќи другите можат брзо да се поврзат со вас од нивните уреди веднаш кога ќе ги добијат информациите.

4. Користете други веб-страници за социјални медиуми

Многу корисници на Twitch не ја знаат важноста да ги користат нивните други канали на социјалните медиуми за да ја зголемат изложеноста на нивниот бренд. Ова е местото каде што врвните корисници на Twitch прават максимум од своите мрежи. Сајтови како Instagram, Twitter и Snapchat им помагаат на водечките корисници на Twitch да ги ажурираат своите следбеници и редовно да комуницираат со нив.

Треба максимално да ги користите каналите на социјалните медиуми бидејќи тоа може да ви помогне да се претставите себе си и вашиот бренд пред идните следбеници кои живеат во различни делови низ целиот свет. Во денешниот високо глобализиран свет, социјалните медиуми можат да помогнат во надминување на физичките празнини и да се возбуди публиката за слични интереси и активности.

Не користете ги само вашите сметки на социјалните медиуми за да објавувате новости за вашиот живот. Користете го за да им кажете на вашите следбеници за новата содржина. Можете исто така да ги користите вашите канали за да разговарате со вашите следбеници во форма на анкети или интерактивни прашања и одговори каде што можете да побарате повратни информации за вашата содржина или едноставно да се дружите со нив. Ова ќе помогне да се изгради позитивна слика за вашата марка со која следбениците со нетрпение очекуваат да комуницираат.

Имајте на ум дека објавувањето автоматски твитови за вашата содржина на Twitch можеби не е толку привлечно. Наместо тоа, можете да се одлучите за споделување на вашите интереси, проекти на кои работите, работи што ве интересираат или дури и новости за тоа кој ќе биде вашиот следен пренос. Ова ќе ви помогне да го направите вашиот канал поперсонализиран.

5. Развијте рутина за стриминг

Дали сакате да изградите лојален следбеник на Twitch? Држете се до постојан и чест распоред на стриминг. Ажурирајте ја вашата публика многу пред време во врска со времето кога треба да се вклучат за да ја видат вашата содржина. Создадете распоред и споделете го со вашата публика. Ова е прекрасен начин за градење доверба со луѓето и промовирање на секојдневно гледање.

Усвојувањето на конзистентен распоред за стриминг не само што ќе ја добие довербата кај луѓето. Тоа ќе ви помогне да се воспоставите како професионалец кој сериозно ја сфаќа својата работа со стриминг и има намера да споделува добра содржина. Ако не вметнете и се придржувате до дневниот распоред, тогаш гледачите кои ја сакаат вашата содржина и сакаат да видат повеќе од нив, нема да имаат што да видат. Следствено, тие ќе преминат на нечиј друг канал Twitch или дури и на други мрежни страници.

Откако ќе започнете да привлекувате следбеници, од суштинско значење е да ги одржувате ангажирани ако сте вистински заинтересирани да градите кариера како стример. Многу проследувачи прават грешка што не развиваат план за редовно споделување содржина. Работењето околу распоред ќе ви помогне да бидете организирани и да го разликувате вашиот канал од оној на другите кои не се толку постојани.

Споделете го распоредот на содржини со вашите гледачи за да ги известите кога може да очекуваат да ве најдат на Twitch. Вклучете што ќе играте и во кое време. Ако, поради некоја причина, има промени во вашиот распоред, не заборавајте да ги користите вашите канали на социјалните медиуми или каналот Twitch за да комуницирате со вашата публика за промената. Ова ќе им овозможи на заинтересираните гледачи да ја очекуваат вашата содржина кога ќе се појави и исто така ќе им даде причина да се вратат на вашиот канал во иднина.

Друга работа е што треба да се грижите често да емитувате содржина. Често и долго проследување ги зголемува шансите да бидете забележани од луѓето. Обезбедувајќи ја вашата публика со многу содржина, вие и давате вредност за нивните ресурси, што позитивно ќе влијае на нивната лојалност и личните инвестиции во вашиот канал.

За да дознаете повеќе за тоа како можете да добиете бесплатни следбеници на Twitch, испратете ни порака овде, и ние ќе бидеме среќни да разговараме со вас за разни опции!

Најчесто поставувани прашања

Сите знаеме дека имањето повеќе фанови на Twitch има многу придобивки за вашата сметка на Twitch. Кога имате повеќе обожаватели, имате тенденција да добивате повеќе допаѓања, повеќе коментари и повеќе прегледи.

Ова навистина им помага на оние што се обидуваат да заработат за живот или да се изложат користејќи Twitch. После повеќе години лидери во индустријата „Бесплатни следбеници на twitch“, развивме 100% бесплатен систем за корисниците да добиваат многу следбеници на Twitch секој ден. Тие се квалитетни и насочени кон вашите интереси.

Ние всушност им обезбедуваме вистински обожаватели на нашите платени клиенти, за разлика од 98% од веб-страниците таму. Повеќето други веб-страници тврдат дека ја нудат оваа бесплатна услуга, но не! Ние сме во можност да ја обезбедиме оваа бесплатна услуга затоа што секој фан што се стекнува со користење на нашата услуга follow4follow е друг корисник исто како и вие самите.

Нашата услуга е заедница што им овозможува на истомислениците да се најдат едни со други и да се поврзат. Ние сме само медијатор. Нека не ве лажат страниците што тврдат дека обезбедуваат вистински следбеници. Отсекогаш се вели дека ако изгледа премногу добро за да биде вистина, тоа е веројатно ... и да биде целосно транспарентно, мора да забележиме дека квалитетот на следбениците ќе се разликува. Ова е затоа што некои луѓе едноставно вложуваат многу повеќе труд во своите сметки отколку другите. Ова е исто што треба да се каже за Twitch како целина.

Затоа, немојте да се вознемирувате ако ве следи една минута навистина кул бренд, а следната минута обична личност со неколку фотографии. Без оглед на опсегот на следбеници што сите ви се испраќаат, тие се избрани според сличните интереси што ги избравте кога се пријавивте за нашата услуга.

Важно е да се напомене дека наша работа е да доставуваме нови луѓе на вашата страница Twitch бесплатно.

Ваша работа е да ги задржите таму. Студиите покажуваат дека ако вашата страница нема многу содржина или не дава редовно нова и привлечна содржина, вашите броеви ќе паднат.

Ние даваме се од себе да им обезбедиме на луѓето од слични интереси. Ова значи дека ако претпоставиме дека вашата страница обезбедува содржина за интересите што сте ги избрале пред да активирате бесплатен или платен план, најверојатно ќе ја одржувате и растат вашата страница.

Експертите сугерираат дека објавувањето квалитетна содржина 1-3 пати на ден се чини дека привлекува најдобри резултати. Важно е да одвоите време со своите објави. Осигурете се дека фотографиите / видеата се квалитетни и се однесуваат на темата на вашиот Инстаграм. На крај, не заборавајте да комуницирате со вашата публика. Доколку ги коментираат вашите објави, задолжително одговорете им. Исто така, размислете да ја посетите нивната страница и да им дадете лајк или два. Goе се одвива заедно кога станува збор за создавање долгорочни односи со вашата страница.

Најнови блог постови

Како новиот процес на жалби на Twitch ќе им помогне на инфлуенсерите на Twitch?
27th октомври 2022

Како новиот процес на жалби на Twitch ќе им помогне на инфлуенсерите на Twitch?

Забраните може да бидат фрустрирачки за брендовите и влијателите на Twitch. Замислете го ова - вложивте многу размислување, време, пари и напор во вашите напори за маркетинг на Twitch,...

Најдобра аудио опрема за обезбедување на најјасни разговори на Twitch
19th октомври 2022

Најдобра аудио опрема за обезбедување на најјасни разговори на Twitch

Вашиот успех (или неуспех) на Twitch зависи од различни фактори - аудио опремата што ја користите е една од најважните. Едноставно, вашиот Twitch маркетинг...

Игри на Twitch кои ја слават различноста и како ви помагаат да ги вклучите гледачите
12th октомври 2022

Игри на Twitch кои ја слават различноста и како ви помагаат да ги вклучите гледачите

Живееме во чудни времиња. Од една страна, многумина од нас ја слават нашата различност и бараат од неа да негуваат љубов и инспирација да го направат...

Дали сакате бесплатни, висококвалитетни и насочени следбеници на Twitch дневно?

Придружете им се на илјадниците луѓе кои веќе користат Streamular секој ден за да добиете бесплатни следбеници на Twitch и лајкови за нивните канали!

Регистрирајте се сега
en English
X
Некој во Купена
пред